Rólunk


Életfilozófiánk

Roni

Sziasztok! Bertalan Roni vagyok, személyi edző, erőnléti edző és ennek a weboldalnak a megvalósítója, amit a Roni konyhája Facebook csoportom hozott össze.


Vendéglátó végzettségem révén, nem csak az emberekhez való hozzáállásom, hanem a velük való kommunikálás is tökéletesítve lett és a főzés iránti szenvedélyem egyre csak nőtt. Nagyon inspirál mindenféle egészséges ételek kitalálása, fejlesztése, kipróbálása, kreativitásom mai napig határtalan. Ezt nyomon tudja követni Mindenki, aki a Roni konyhája facebook csoport tagja! Bárki csatlakozhat, aki szeretne!


A sportolás, ami gyerekkorom óta elkísér a másik nagy szenvedélyem. És így a kettő tökéletesen működik, hiszen egyik sem működik igazán a másik nélkül. Valóban az vagy, amit megeszel! A szervezet nem buta, ha valami nem felel meg neki a táplálkozásodban, előbb-utóbb jelezni fog és ha még akkor sem figyelsz, meg is fog betegíteni! Ezért világ életemben figyeltem a testem jelzéseire és megpróbálok a lehető legegészségesebben táplálkozni, minden hiányt pótolni, sose kelljen gyógyszereket szednem! Erre próbálom nevelni minden ügyfelemet! Személyi edzőként, nagyon sok embernek segítettem már és segíteni is fogok, hogy elérje a kitűzött célját, azt az izomzatot, amit szeretne, mindenféle kemikália nélkül, az ideális súlyt, ami neki megfelel, erőnléte fejlesztését, az állóképességét, az erejét és segítek az egészséges önbizalma visszaszerzésében! Mert ép testben ép lélek! Eddig mindig külső segítséget kaptam, ha a vendégem valamilyen egészségügyi problémával szenvedett, pajzsmirigy, PCOS, inzulinrezisztencia, babavárás.


Most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy profi Dietetikus áll velem egy CSAPATBAN és egymást karöltve, ketten nem csak megálmodtunk, de létre is hoztunk valamit é́s azon vagyunk, hogy minél több embernek tudjunk segíteni! Fogadjátok szeretettel az oldalunkat, amit szívvel lélekkel fogunk csinálni!


Szilvi

Szűcsné Zimmermann Szilvia dietetikus vagyok. A HIETE Egészségügyi Főiskolai Kar dietetikus és élelmezési üzemvezető szakán végeztem 1995-ben, azóta pedig folyamatosan továbbképzéseken veszek részt, hogy a legújabb kutatások eredményeit a Vendégeim rendelkezésére bocsássam.

 1. Terápiás dietetikusként:
  • bármilyen táplálkozási-, és életmód tanácsadás és bármilyen alkalmazott kezelés megkezdése előtt egy teljes körű állapotfelmérést végzek, az aktuális egészségi állapot feltérképezésére.
  • számomra fontos, hogy a Vendégeim is tisztában legyenek az egészségi állapotukkal, szervezetük működésével, mert az állapotfelmérés és a dietetikai konzultáció után a leghatékonyabb és legcélravezetőbb természetes és gyógyszermentes kezelési mód alkalmazható!
  • olyan étrendi alapelvek, személyre szabott étkezési tanácsok és személyre szabott – a vendégeim napi tevékenységét maximálisan figyelembe vevő – heti étrendek beállításáról gondoskodom, amely természetes módon, hatékonyan őrizhetik meg és állíthatja helyre az egészséget, valamint nagymértékben segítheti a már kialakult betegségek és átmeneti állapotok javulását, gyógyulását.
 2. Prevenciós dietetikusként alapvető feladataim közé tartoznak:
  1. a felvilágosító cikkek, előadások,
  2. az egészséges táplálkozás gyakorlatban való alkalmazásának bemutatása,
  3. a sportolók-, a szabadidős sporttevékenységet folytatók csont-, ízületi- és izomrendszere terheltségét alapul véve a megfelelő, személyre szabott, egyéni étrend megtervezése, beállítása és kontrollizációja (sporttáplálkozás),
  4. valamint 3 gyönyörű kisgyermek édesanyjaként nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy már pici gyermekkortól kezdődően a szülőkkel karöltve biztosítva legyen a mennyiségileg is és a minőségileg is megfelelő táplálkozás.

Minden kedves Érdeklődőt szeretettel várok dietetikai szaktanácsadásomra, hiszen, „ha egészségünk van, mindenünk van!”