Sikerek

Reni sikere “az egészségestestben.hu második sikersztorija!”

-Sziasztok😊 P. Renáta vagyok és most fejeztem be a három hónapos életmódváltó programot, amit most szeretnék megosztani veletek.

– Az első két hét elég kemény volt, hogy ne egyek pluszban, mivel hiába figyeltem javarészt az étrend előtt is arra, hogy mit eszek, ha a mennyiségre nem figyeltem. A két hét letelte után simán ment minden, se a mennyiségekkel nem volt gond, illetve szerencsém volt, hogy nem kívántam semmit. Egészen a 10. hétig.😅 Na ott már komoly akaraterő kellett, mert mindent is megkívántam, olyat is, amit szerintem 2-3 éve nem ettem, de a cél érdekében tartottam magam. 💁🏻‍♀️Az étrend által olyan élelmiszereket iktattam be az életembe, amit előtte utáltam, ma meg már megvesznék nélkülük. ❤️A Prémium Budapest csomag által részt vehettem már kettő LPG kezelésen, ami sokat fog segíteni, hogy eltűnjön a narancsbőröm, és, hogy feszes legyen a bőröm. A kezelések olyanok, mintha egy jó erős masszőrnél lennél, csak ez pluszban hatékony is, és Mártinak (Ő csinálja) köszönhetően a hangulat is nagyon vidám, baráti.Az edzések @Akik Ronival edzenekkel és a másik edzőmmel voltak teljesek,így, hacsak valami közbe nem jött, akkor mindig megvolt a heti 4 edzés, plusz párszor önszorgalomból itthon is edzettem, bicikliztem.🏋🏻‍♀️🚴🏻‍♀️Az elején nagyon szépen megindult lefele a súlyom, de sajnos az utolsó egy hónapban teljesen megállt, de remélem, hogy szépen lassan újra megindul.🤗Összességében: ▪️ Sokkal nyitottabb lettem az emberi kapcsolatokra, és nem érzem már annyira feszengve magam egy társaságban. ▪️ Ronival amikor kezdtem 100 kg voltam ▪️ most a program alatt sikerült: ▪️ 84,8 kg ➡️ 75,8 kg ▪️ruhaméretem: 42 ➡️ 38/40 ▪️centiket sajnos nem értem, de a melltartó körméretem -15cm-vel kisebb lett ▪️övem 95cm➡️ 80 cm ▪️jövő➡️??Hálás vagyok először is Roninak, aki egy fantasztikus edző, és azonkívül, hogy a sz@rt is kihajtsa belőled edzésen, amellett mindent meg lehet vele beszélni, amolyan lelki támasz, önbizalom “töltő”.❤️Szilvi pedig, aki a csapat dietetikusa, nagyon átfogó, mély ismeretekkel rendelkezik, így a bugyuta kérdéseimre is mindig tudta mit kell válaszolnia. Ezen felül pedig végre nem a sok “műanyagot” eszem, amikre azt hittem, hogy tök jók a hús helyettesítésére, hanem mondhatni teljes értékű, szinte növényi étrenddel is meg tudom azt tenni. 🥦🥒🥑🍆🍅Mindenkinek szívből ajánlom, hogy kezdje el a közös munkát az Egészséges Testben csapatával, Ronival és Szilvivel, mert tuti nem fogsz csalódni bennük, és végig melletted állnak a 12 hét alatt.❤️A továbbiakban is követem az étrendet, a kitaposott utat, hogy nyárra lemenjen a maradék felesleg, és végre kész legyen az a #beachbody. Az egészség legyen Veletek!💚


Hajni sikere “az egészségestestben.hu első sikersztorija!”

Sziasztok! M. Hajninak hívnak.
A programmal a Roni konyhája csoportban találkoztam először. Mivel Ronival a kapcsolatom régebbre nyúlik, érdekelt mi lehet ez, mert tudtam a neve mögött mindig minőség van. Már ért bennem a változtatás, de ez meg is adta a löketet! 99.6 kg-ról indultam Május végén.
Az első egyeztetés után Ági volt, akivel elkezdtük a programot. Kedves, segítőkész csapatba csöppentem. Bármit kérdeztem, szinte azonnal kaptam a választ. Bíztam bennük, és bíztam magamban is. Sokszor elbukik 1-1 fogyókúra, de most eltökélt voltam. 12 kg-mal zártam a 12 hetet. Az eleje könnyű volt. 1 hónap után megállt a fogyás. Se fel se le nem ment, 3 hétig állt. Utána hirtelen 3 kg mínusz volt. Voltak napok amikor nem a megengedett keretek között mozogtam, ettem. De mindig csak az adagokkal bűnöztem. És működött így is. Bár ha nem teszem, lehet eredményesebb lett volna. A sport nálam a séta volt, mindennap minimum 1 óra. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy kezdje el Ronival, Ágival és Szilvivel, bármelyik Neki megfelelő programot! Egy szuper csapattal élvezettel fogyhatsz! Most már egyedül csinálom tovább, egészen addig amíg el nem érem a kitűzött célt! Köszönöm Nektek!


Anita sikere

Anita vagyok, és azok között a szerencsések között lehetek, akik ismerhetnek téged Roni és nem véletlen, hogy a kezdetektől (2012) törzsvendéged vagyok az Energia Fitnesz edzőteremben, mind szakmailag és mind emberileg is a maxot nyújtod. Mindezekért nagyon köszönöm, hogy az ismertségünk során kialakult betegségek (IR, PCOS, pici pajzsmirigy alulműködés)
kezelésében, valamint a szülés utáni rehabilitációban ami a sportot, edzést illeti – rehabilitációs gyakorlatok, felépített és egyénre szabott változatos edzéstervek – támogattál és segítettél jó kondícióba hozni az egészségi állapotomat.

Történetem dióhéjban:
A rendszeres célzott edzések és a helyes táplálkozás eredményeképpen hamar természetes úton spontán megfogant a kisfiúnk. A terhességem során viszont a korábbi orvosom nem ismerte fel a férjem vércsoportjával való Rh összeférhetetlenséget, aminek következtében a szervezetem idegen testként érzékelte a fiúnkat, ezért a kilökése érdekében kétszer is vérömleny keletkezett a méhemben, ami által folyamatosan fennállt a spontán vetélés veszélye. Szerencsére a gyors orvosváltást követően megkaptam a szükséges injekciót, amely után leállt a szervezetem az ellenanyag termeléssel és biztos kezekben tudhattam magunkat, viszont az előzményekre tekintettel biztonsági okokból veszélyeztetett terhesként végig kellett feküdnöm a terhesség 9 hónapját. Az állandó fekvés legyengítette és megrövidítette az összes izomzatomat, ezért a tartóizmok nem funkcionáltak és a nagy hasam (amely a testalkatomhoz mérten óriási volt a 4 kg feletti egészséges kisfiúnk által) súlya különböző sérüléseket, panaszokat okozott 2018.04.23-i reumatológus szakorvos általi állapotfelmérés alapján:
1) egyenes hasizom 6 ujjnyira szétnyílt
2) haránt hasizom spontán nem aktív, de aktiválható volt
3) balra irányuló gerincferdülés
4) ágyéki görbület
5) ágyéki csigolya melletti izomfeszülés
6) medence előre dőlése
7) csípők enyhén hajlított helyzetbe kerültek
8) csípőmozgások csak passzívan voltak kivehetők
9) oldalirányú elhajlás beszűkült
10) hátra csavarodott keresztcsont
11) jobb térd – és bokareflex csak műfogással volt kivehető melyek renyhén reagáltak
12) izomegyensúly zavarok
13) funkcionális blokkok
14) +30 kg

Célzott terápia:
1) napi szintű célirányzott nyújtások
2) heti 3x kondicionáló edzés, izomerősítés Ronival
3) speciális hasizom regenáló gyakorlatok Ronival
4) 1-2 alkalom manuálterápiás kezelés reumatológus szakorvos által
5) 160 gr szénhidrát diéta
6) 2 gyógyszer és célzott étrendkiegészítők, vitaminok

Státusz 1 év elteltével:
A reumatológus szakorvos általi állapotfelmérés alapján:
1) egyenes hasizom 2 ujjnyira összezárt, amely orvosilag és anatómiailag elfogadott szűlt nők esetében és amely zárt állapotúnak minősül
2) haránt hasizom erős és spontán aktivál
3) egyenes gerinc
4) nincs ágyéki görbület
5) nincs ágyéki csigolya melletti izomfeszülés
6) egyenes medence
7) kivehető csípőmozgások
8) kivehető gerincmozgások
9) egyenes keresztcsont
10) oldalirányú elhajlás beszűkülése megszűnt
11) jobb térd – és bokareflexek ugyan műfogással válthatók ki de már élénkek
12) nincs funkcionális blokk
13) nincs izomegyensúly zavar
14) -21 kg

Jelenlegi státusz – 2020:
Újabb – 4 kg fogyás a továbbra is fenntartott hatékony edzés és helyes táplálkozás jegyében, így a testem, egészségi állapotom ismét olyan állapotban van, hogy készen állok a második babára 🙂


Olivér sikere

Sziasztok! Csukás Olivér vagyok közel 2 éve edzek a Ronival ! 96kg ról indultam,kövér voltam.Nulla erő,nulla edzettségi szint,nulla izom.Első nap mikor lementem a terembe elárulta, hogy csak úgy fog sikerülni,ha hűséges vagyok magamhoz és betartom az ő általa előírt étrendet. Étel naplót írtam,és 2 hetente kijavította,átbeszéltük,mi jó-mi nem,mikor ehetem,mikor nem. Sok fehérje, minőségi szénhidrát,napi ötszöri étkezés,3 liter folyadék.Heti 2 vagy 3 edzés,kardió,súlyzós,erőnléti. Alkalmanként 90 perc. Most 72 kg vagyok,az egész testem átalakult,erős lettem,gyors vagyok.Most màr ott tartunk hogy izmot építgetünk,és szépen fejlődöm.Már én is csak döbbentem nézem a régi fotóimat,és tudom,hogy ez az egész úgy megváltoztatta az életem,hogy soha többet nem leszek már olyan! Most már belefér,ha néha tartok egy csaló napot,a szervezetem jól tolerálja!Mindenkinek ajánlom,hogy keressen maga mellé szakembert,aki támaszt nyújt,aki inspirál,aki kihozza belőled a legjobbat akkor is amikor,úgy érzed most nem fog menni!


Viki sikere

Sziasztok! Sztankovics Vikinek hívnak.
Én szülés után picit több mint egy évvel kezdtem el Ronihoz járni. Akkor 76 kg voltam és 164 cm magas vagyok. Roni nem szépített azt mondta, hogy diéta és kitartás nélkül nem fog menni. Így írt nekem egy diétát, amit szigorúan betartottam, de tényleg. Sok fehérje, napi ötszöri étkezés és sok folyadék. Étkezési naplót vezettem, amit két hetente átnézett és kijavított. De ha bármilyen kérdésem volt nyugodtan fordulhattam hozzá. Heti háromszor 90 perces kardió és súlyzós edzés. Jelenleg 61 kg vagyok jobb formában mint szülés előtt és jól érzem magam a bőrömben. Most már nincs szigorú diéta, de így is odafigyelek mit eszem. Én próbáltam szakember nélkül is edzeni, de az nem hozta meg azt az eredményt amit vártam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy kérjen segítséget, mert megéri. Sokkal hamarabb eléred a kitűzött célod. Én nem csak egy edzőt kaptam, de egy barátot is, akire mindig számíthatok, aki a támaszom volt amikor felakartam adni és úgy éreztem nekem ez nem fog menni. Mindent köszönök neked Roni, nélküled nem ment volna!


Dia sikere

Sziasztok!
Boros Diána vagyok, kb.4 éve jelentem meg Roninál az edzőteremben, kövéren, elkeseredetten, de nagyon is elszántan! Azt tudtam, hogy nem akarok tovább kövéren élni és szeretnék én is csinos nő lenni, aki bárhol tud magának ruhát venni… Az első mérlegelés sokkot okozott, 125 kiló voltam akkor és ha belegondolok, nem is igen láttam a kiutat a kövér testemből! Roni kedvesen fogadott, aztán az első edzés után nagyjából azt hittem meghalok! Sok biztatást kaptam a részéről és sok tanácsot, mit és hogyan étkezzem! A lényeg, hogy jelenleg 70 kiló körül van a súlyom, egészséges vagyok, a vérképemre is büszke vagyok, hibátlan! Jól érzem magam a bőrömben, nyitottabb lettem az emberi kapcsolatokra! Van mozgó súlyom 3-4 kiló, de kordában tudom tartani! A sport és az edzések az életem szerves részét képezik, erős vagyok fizikailag, és nagyon sok stresszes és nehéz helyzeten segít és segített túl jutni! Már nem érzem jól magam, ha nem mozoghatok… Jelenleg már túl vagyok a has és mell plasztikán! Tudom, hogy sose adom fel! Szeretem, hogy formálhatom a sport által a testem! Roninak nem csak a sok jó tanácsért, a fizikális erőnlétemért, de a lelkem állandó támogatásáért is hálás vagyok! Mindig meghallgat, inspirál, támogat! Mindenkinek sok sikert kívánok, akár az út elején, akár a közepén van! Ne adjátok fel soha, én is küzdök nap mint nap, mert muszáj, mert szeretem, mert épít!


Zsuzsi sikere

Sziasztok, Kátai Zsuzsi vagyok, 2 éve kezdtem el Ronihoz járni heti 2-3 alkalommal, ahogy az időm engedte.A sport kamaszkorom óta része volt az életemnek, igazi kikapcsolódást jelentett mindig. A klasszikus step aerobik volt mindig is a kedvencem, mert a mozgás mellett a zene is kikapcsol, az edzőtermi edzés annyira nem tartozott a kedvenceim közé, unalmasnak találtam 🙂
ez persze az elmúlt két évben megváltozott 🙂
10 évvel ezelőtt született a 2. kisfiam, akkor Önmagamhoz képest nagyon sokat híztam. Nagyon zavart a rajtam nehezedő “túlsúly”, pedig folyamatosan mozogtam, de az étkezésre nem fektettem elég figyelmet. 2020. januárjában, amikor 69 kg-t mutatott Roninál a mérleg, ez a súly akkor már régóta nyomott engem, újra terveztünk, azt mondtam itt a vége, elég volt, valamit tenni kell. Ha most nem, elmennek az évek, rajtam marad, ekkor már a közérzetem sem volt túl jó.
Tudatosan elkezdtünk Ronival változtatni az étkezésen, a cukrot, finomított lisztet, sertés húst, tejterméket és édességet felváltotta a zöldség, fehér húsok, halak, sok fehérje, néha teljes kiőrlésű termékek és több hónapig teljes édesség elvonás. Ez volt az étkezés része, az edzést pedig kardióval egészítettük ki-nekem a kedvencem a futás, emellett a súlyzós edzésemet is úgy állította össze Roni, hogy nem izmot kezdtünk építeni, hanem inkább a zsírt fogyasztani.
Márciusra már 69 kg-ról 65,5 kg-ra sikerült fogynom. Számomra a karantén nem hízást, hanem fogyást hozott 🙂
Ekkor annyit változtattam az étkezésen, hogy nagyobb hangsúlyt fektettem a fehérje és a zöldség fogyasztásra. Ekkor már napi ötször étkeztem, ezt szigorúan betartva, heti 5-ször futottam, mellette otthoni súlyzós feladatokat csináltam. Május 8-án a mérleg elérte az álom súlyhatárt 60 kg lettem. Ekkor újra kezdtük az edzőtermi edzést, a futást folytattam, az étkezési szokásaimon nem változtattam, június 8-án nagy meglepetésre 57 kg-ot mutatott a mérleg. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a környezetemtől, ami Önbizalmat adott. Több év után visszakaptam a testem, energikus lettem, egészségesen étkezem és a változásokkal sok barátnőmnek adtam megerősítést, hogy érdemes belevágni.
Hálás vagyok Roninak, mert végig tartotta bennem a lelket, az Ő szaktudása és az egyénileg felépített edzésterve meghozta az eredményt. És most már csöppet sem tartom unalmasnak a súlyzós edzést, mert minden alkalommal máshogy kapom a terhelést, így nagyon változatos! Nagyon nagy fegyelmet, koncentrációt és odafigyelést igényel, de megéri!! A súlyomat pedig azóta is tartom.